Her er definitionen på coaching….

Udgivet d. 29. februar 2024

International Coaching Federation (ICF) definer coaching sådan her

Coaching er at indgå i et partnerskab med klienter i en tankevækkende og kreativ proces, som inspirerer dem til at få mest muligt ud af deres personlige og professionelle potentiale.

Når vi dykker ned i denne definition, finder vi tre væsentlige komponenter:

Vores Partnerskab

Coaching er et partnerskab hvor både coach og klient aktivt engagerer sig og deler ansvaret. Sammen skaber vi et miljø præget af tillid og samarbejde der fremmer din opdagelses- og vækstrejse.

Den Tankevækkende og kreativ proces

Coaching er en proces, der tænder tanker, ideer og puster liv i stillestående rum, – resultaterne er ikke givet på forhånd. Det er som et kunststykke, der blive malet med nye indsigter og perspektiver.

Dit personlige og fagligt potentiale

Coaching handler om at frigøre det potentiale, som er nærliggende med ikke synligt, – endnu. Det handler om frø, der er til stede, men endnu ikke aktiveret. Gennem vores partnerskab vil vi udforske disse skjulte skatte, som giver dig mulighed for at frigøre dine fulde evner.

Spørgsmål til reflektion

Har du nogensinde spekuleret på, hvilket uudnyttet potentiale der ligger gemt i dig?

Har du lige nu et dilemma, hvor du sidder fast og ikke kan se hvilken vej du skal gå?

KONTAKT MIG

Jeg er trænet i ICF kernekompetencer og etiske kodeks. Tag med mig på en berigende rejse af selvopdagelse og transformation. Lad os sammen belyse vejen til at realisere dit sande potentiale og skulpturere en fremtid fyldt med muligheder.

Kontakt mig gerne til en uforpligtende samtale om coaching er gavnligt i din situation, og om hvordan vi kan samarbejde.