Vores coaching partnerskab

Sådan begynder vi

En god coachingrelation forudsætter god kemi og tillid. Derfor foreslår jeg, at vi mødes personligt første gang, så vi kan beslutte, om vi er det rigtige match. Efterfølgende møder kan være personlige eller on-line, afhængigt af hvad du ønsker.

Det er muligt at få noget ud af én samtale, men det giver større effekt, hvis vi mødes over flere gange. Et længere forløb giver mulighed for at reflektere og afprøve nye ting, og få erfaring imellem sessionerne, som kan tages med til næste samtale. På den måde skabes grundlaget for den ønskede forandring i små skridt.

Et coachingforløb vil typisk være på 6 eller 10 gange.

Aftale for privatpersoner

Hvis du er en privat person, aftaler og fastsætter vi ramme før eller på vores første møde. Aftalen udarbejder vi sammen.

Du kan til enhver tid ændre eller afslutte vores samarbejde, hvis du ønsker det.

Aftale for firmaer

Firmabetalt coaching kan være en aftale mellem leder, medarbejder og coach. I dette tilfælde skriver vi de store linjer i målsætningen for coaching-sessionerne i en aftale, som gør det klart og gennemskueligt, så vi undgår misforståelser.

Vores møder kan foregå i dit firma, eller de kan være on-line, afhængigt af hvad du foretrækker.

Konfidentialitet og tryghed

Jeg arbejder i overensstemmelse med International Coach Federation (ICF) Code of Ethics for både private og erhvervskunder.

Er du erhvervskunde, er det essentielt, at der er plads til fuld fortrolighed mellem coach og medarbejderen. Først når der er tillid og tryghed, er det muligt at skabe forandring og udvikling.

Det aftales derfor på forhånd om og hvordan lederen holdes orienteret

Mine priser

Dit coachingforløb er en investering i din fremtid.

Vi aftaler prisen inden første coaching session. Vi kan aftale en session ad gangen, eller vi kan aftale et forløb på flere sessioner. Det er også en mulighed at aftale adgang til ad hoc kortfattede sessioner, f.eks. inden for 24 timers varsel, i en særlig udfordrende tid i dit liv.

Jeg fakturerer dig, og vi kan afregne fra gang til gang, eller du kan betale et antal sessioner på forhånd til en god pris, og bruge dem inden for et aftalt tidsrum.

Jeg er medlem af International Coach Federation (ICF), og arbejder i overensstemmelse med ICF’s Code of Ethics.