Her er jeg

Min passion – Min coachingvirksomhed

Min passion er at hjælpe privatpersoner, ledere såvel som medarbejdere med at nå de mål som er vigtige for dem.

Jeg ønsker brændende at skabe en virksomhed hvor klienter har tillid til mig som reflektionspartner, fordi vi sammen skaber forandring og balance i livet. Jeg håber at klienter ønsker et længerevarende samarbejde med mig som partner i livets store og små udfordringer.

Jeg kunne tænke mig at en coach er en man mødes med når man har store eller små forhindringer og udfordringer professionelt eller privat. En coach kan også være en man rækker ud til for at få et ”serviceeftersyn” for at undersøge om der er noget man har overset, noget der er ude af balance, eller noget man mangler at fokusere på.

Etablering og udvikling af min coaching virksomhed ligger i naturlig forlængelse af mit lange lederskab, hvor jeg i årtier har udviklet medarbejdere til succes, samtidig med jeg har levet forskellige livsfaser som småbørnsmor, singlemor og karrieremor. Det kræver mod at lave forandringer, og nu senest for mig at blive selvstændig. Jeg har ikke prøvet det før, men jeg har et indre drive der lader mig vide at jeg er på rette spor.

Dén baggrund bruger jeg som reference, når jeg lytter til dig og stiller dig spørgsmål, så du kan finde din vej og retning.

Min uddannelse og International Coach Federation

Jeg er uddannet Associate Certified Coach (ACC), en akkreditering under International Coach Federation (ICF).

For at nå dertil har jeg:

  • Gennemført grunduddannelse og overbygning (niveau 1 og 2) på en coach uddannelse, akkrediteret af International Coach Federation (ICF).
  • Bestået en mundtlig eksamen, der demonstrerer, at mine coaching kvalifikationer svarer til niveauet for Professional Certified Coach (PCC).
  • Bestået en skriftlig eksamen, der demonstrerer, at jeg vurderer og træffer beslutninger i overensstemmelse med ICFs kernekompetencer.

Fordi jeg har bestået mundtlig eksamen på PCC-niveau, mangler jeg blot at samle nok coachingtimer for at opnå dette næste certificeringsniveau. Læs mere om ICF akkreditering på min blog Har du en dygtig coach?

At være certificeret coach under ICF kræver kontinuerlig videreuddannelse for at vedligeholde kompetencerne. Jeg er stolt af at være et aktivt medlem af International Coach Federation (ICF).

Når man som klient vælger en ICF certificeret coach, har man sikkerhed for at modtage god coaching.

Min karriere

Jeg er uddannet farmaceut og har igennem mere end 25 år arbejdet i medicinalindustrien i Danmark, Schweiz og England. Siden 1997 har jeg været leder af større og mindre teams. Udover at være leder, har jeg i mit virke arbejdet med global lægemiddelregistrering.

Mit drive har altid været ledelse, og mit vigtigste fokus at støtte medarbejdere i at være succesfulde i deres jobroller. Jeg har også stor erfaring med at gøre mine enheder mere forretningsorienterede, etablere forretningsstrategier der udfordrer det sædvanlige, og skaber tværorganisatoriske, multikulturelle, velfungerende teams.

Igennem en lang karriere har jeg erfaring med forandring i mine egne jobroller. Jeg er gået fra at være medarbejder til at være leder, og senere til at være leder af ledere. Jeg har været en del af utallige organisationsændringer, fusioner, opkøb og frasalg af forretningsområder eller virksomheder, jeg har boet og arbejdet i foreskellige lande, og senest har jeg skifte fra medicinalindustien til apotekssektoren.

I dag arbejder jeg på apotek, imens jeg etablerer min coachingvirksomhed. Udover at have egne klienter, er jeg også assistent på en coach uddannelsen for ledere.

Mig privat

Jeg er mor til to voksne sønner, som er godt på vej i livet, og jeg har gaven at være blevet farmor. At være mor er et stort, skønt og vidunderligt forandringsprojekt, som sammen med at være kæreste med en dejlig mand, giver god mulighed for personlig udvikling.

Jeg har mange interesser. Jeg har f.eks. altid holdt af at læse bøger og gå i biffen. Jeg elsker at være kreativ på alle mulige måder; tegne, male, synge i kor, haveprojekter, – om end det ofte er i det små. Processen er vigtig for mig, – jeg sætter altid pris på at lære noget nyt. Jeg tror på, at forandring åbner nye positive muligheder

Jeg holder af naturen og af at vandre. Det seneste skud på stammen er orienteringsløb. Derudover har jeg igennem mange år dyrket yoga, som giver mig ny energi og nye ideer.