Coaching i praksis

Hvad er coaching

Coaching er en samtale om dét der er vigtigst for dig her og nu. Coachen er ikke specialist i dine udfordringer, men tager udgangspunkt i dig, ved at lytte til såvel det du siger åbent og det du siger ”imellem linjerne”.

Partnerskab og mod

Du går i partnerskab med din coach. Sammen undersøger vi dét der giver dig udfordringer og den forandring du ønsker. Det er et møde og frirum med dig i centrum, hvor du vil opdage nye vinkler og handlemuligheder, der ikke før var synlige for dig.

Et sted i dig rummer du alle svar, som er rigtige for dig. En dygtig coach kan, i partnerskabet med dig, fremkalde nye indsigter, og derved være en øjenåbner, forløsende og måske transformerende.

Jeg ønsker at etablere et partnerskab, hvor du kan være sig selv og være tryg nok til at være modig. Det kræver nemlig mod at skabe forandring. Man skal være ærlig overfor sig selv, og turde se udfordringerne og mulighederne i et nyt lys.

Ønske om forandring og forbedring

Målsætningen med coachingen kan være en aktuel udfordring, eller et ønske om forandring og forbedring. Målet med coachingen kan være stort eller småt. Det skal være vigtigt for dig, for at opnå ny indsigt og skabe forandring i retningen af det som du gerne vil opnå.

Enkelt session eller forløb

Man kan få meget ud af en enkelt session. Det er endnu bedre at mødes over flere sessioner, udvikle partnerskabet og derved have mulighed for at gå dybere og skabe endnu bedre resultater.

Hvem er du

Du er f.eks. en privat person der ønsker at arbejde med dig selv og ønsker personlig udvikling eller forandring. Du ønsker at træffe gode valg i relation til dine udfordringer og skabe balance i dit liv. Udfordringen kan have udspring i såvel noget professionelt, som i noget privat.

Eller du er en medarbejder eller leder, der ønsker at finde fodfæste eller forandring i din nuværende jobrolle, eller udvikling dig hen imod din næste jobrolle. Du skal måske finde dig selv og lykkes i samarbejdsrelationer i dit nære team, med din chef, med din ledergruppe, eller i multikulturelle tværorganisatoriske teams.

Om du er privatperson, medarbejder eller leder, skal du have modet til lave små forandringer lige dér hvor du er, – måske som flere små skridt på vejen frem mod større forandringer i dit private eller professionelle liv.

Få inspiration fra andre klienter: