Tag udfordringen op

Udgivet d. 11. oktober 2024

De siger, med tiden opdager vi mere om hvem vi virkelig er. Hvornår er du klar til at tage udfordringen op?

Træd ind i dit fulde potentiale

Min klient, der for nylig blev afskediget på grund af nedskæringer, benyttede lejligheden til at reflektere over sin karrierevej. I stedet for at vende tilbage til en velkendt rolle, søgte hun noget mere – en, der ville stemme overens med hendes styrker og ambitioner.

Som hendes coach og reflektion partner, har vi sammen udforsket hendes kerneværdier og unikke talenter, i løbet af de sidste seks måneder. Hendes styrker er at fremme teams der trives, fjerne forhindringer og udpensle den større strategi. Sammen opdagede vi også hendes dybtliggende overbevisninger om arbejde, såsom forestillingen om, at det skal være svært for at være meningsfuld, eller at ledelse er den eneste virkelig værdifulde stilling.

Med disse refleksioner var hun i stand til at skabe en klar vision for sin næste rolle. Hun ønsker at lede ved at skabe en tryg, samarbejdskultur, hvor alle bidrager med deres bedste. Hun søger en stilling med større ansvar og lederskab for større teams, og en stilling, der er på linje med hendes styrker.

I løbet af flere måneder og mange interviews forfinede hun sin vision og afviste roller, der ikke passede. I sidste ende accepterede hun en stilling, der ikke kun opfyldte hendes forhåbninger, men tillod hende at trives ved at være sit autentiske jeg.

Feedback om vores coaching partnerskab

At arbejde med denne klient var et privilegium, og hun har delte følgende feedback om vores coaching-sessioner:

”Gennem mine coachingforløb med Helle fik jeg værdifuld indsigt i forbindelse med et jobskifte. Helle faciliterede min tankeproces, og hendes coaching hjalp mig med at navigere i muligheder og gamle mønstre, så jeg kunne træffe de valg, der var rigtige for mig.

Helle er meget positiv og behagelig at arbejde sammen med, og hun har en ægte interesse i at hjælpe andre gennem coaching.”

I overensstemmelse med ICF’s etiske standarder har jeg delt dette med hendes tilladelse, mens jeg samtidig respekterer hendes fortrolighed.

Jeg har et par spørgsmål til din personlige reflektion

  • Hvordan vil du beskrive det eftermæle, du ønsker at efterlade i dit professionelle liv, og er du i øjeblikket på vej i den rette retning til at opnå det?
  • Er der overbevisninger eller frygt, der holder dig tilbage fra at nå det fulde potentiale af dine professionelle evner?

Jeg ville være glad for at høre fra dig og undersøge, hvordan jeg kan støtte din rejse. Du er velkommen til at kontakte mig eller book en 30-minutters plads til en uformel samtale her

Jeg ser frem til at samarbejde med dig for at hjælpe dig med at tage udfordringen op.