Sprudlende af glæde

Udgivet d. 3. juni 2024

Hvornår har din mave sidst sprudlet af glæde og stolthed?

Jeg har nået en vigtig milepæl, som jeg har studeret og trænet til de sidste par år, – jeg har nået det første ICF (International Coach Federation) akkrediteringsniveau, ACC (Associate Certified Coach) .

Dette er vigtigt og kommer ikke uden indsats, beslutsomhed og hårdt arbejde!

For at opnå akkrediteringen skal du bruge tre på hinanden følgende trin:

 1. Kvalificeret uddannelse
  Jeg har fuldført niveau 1 og 2 af ICF-akkrediteret uddannelse
 2. Mundtlig eksamen
  Jeg har for nylig bestået den mundtlige eksamen, der demonstrerer, at mine coaching-kompetencer stemmer overens med ICF-kernekompetencerne og kvalificerer mig til ICF PCC (Professional Certified Coach) niveau.
 3. Skriftlig eksamen
  Som det sidste trin for min første akkreditering på ICF-niveau har jeg været til den ret udfordrende, overvågede skriftlige eksamen for at demonstrere, at jeg er kvalificeret til at træffe bedømmelser og beslutninger, der er i overensstemmelse med ICF-kernekompetencerne.

Hvad er dit næste mål?

Efter at have fejret, fokuserer jeg på hvordan jeg kan hjælpe mine kunder, – dig, – med at nå dine drømme og ønsker.

Hvad er dit næste mål?

SPØRGSMÅL TIL REFLEKSION

 • Hvilket udfordrende mål vil du gerne sætte dig?
 • Hvad er de mindre skridt, du skal tage for at nå dertil?

Mit næste mål!

Mit næste mål er at opnå PCC-niveau akkreditering. Jeg har jo allerede bestået den mundtlige eksamen, så jeg skal blot fokusere på at kumulere det nødvendige antal coaching timer.

Vil du hjælpe mig med at nå mit mål? Det ville være en stor fornøjelse for mig, at hjælpe dig med at opnå dit mål!

Lad os samarbejde! – Send mig en besked og lad os aftale nærmere.

Læs mere om ICF-akkrediteringskravene her.

En ICF coach er veluddannet. Vælg en ICF-akkrediteret coach som din partner.